Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Baba Vanga, a vak bolgár jósnő
  2021-01-03 14:04:10, vasárnap
 
  A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése.
...... ........


A világszerte ismert vak jósnő 2020-as jóslatai nem kecsegtetik sok jóval a Föld lakóit:
1. A bolgár látnok egy, a 2004-es thaiföldihez hasonló cunamit jövendölt Ázsiában. ,,A part eltűnik és minden víz alá kerül" - jósolta.
2. Baba Vanga szerint 2020-ban tényleg becsapódik egy meteor a Földbe, ami Oroszország területét rombolja le leginkább.
3. A jóslat szerint Európát idén tovább fenyegeti a bevándorlási veszély, ami minden eddiginél durvább lehet. Baba Vanga azt mondta, a kontinens egészét megrázza majd egy ehhez kapcsolódó támadás: egy biológiai fegyver kifejlesztése miatt óriási lesz az áldozatok száma.
4. Donald Trump, amerikai elnöknek és Vlagyimir Putyin, orosz elnöknek különösen rossz évet jósolt a látnok. Jövendölése szerint 2020 az Egyesült Államok és Oroszország elnöke is meghal. Előbbit egy ritka betegség gyűri le, utóbbi halála pedig egy áruláshoz fog kötődni.

Baba Vanga korábban megjósolta már a Brexitet, az Iszlám Állam térnyerését, a 2004-es cunamit, valamint a 2001. szeptember 11-i terrortámadást is - írja a 24.hu.
Baba Vangát a világ egyik legnagyobb misztikusának tartják. A bolgár jósnő 1996-ban hunyt el, halála előtt azonban egészen az 51. századig elmondta, mi történik a világgal. Azért csak addig, mert szerinte akkor jön el a világvége.
- Még kettő cikk olvasható Link

*
- A bolgár, vak jósnő korábban megjövendölte, hogy egy francia kislány segítségével juttatja el jóslatait halála után.
Látomások, melyek valóra váltak
A ,,bulgáriai Nostradamus"-ként is emlegetik Baba Vangát, az idős, vak jövendőmondót. A tisztán látó asszony 1996-ban, 85 évesen elhunyt, de jóslatait tartalmazó füzetét azóta is bőszen tanulmányozza a világ. Akár hiszünk a jóslásban, akár nem: 50 éves pályafutása alatt számtalan olyan eseményt jövendölt meg, ami később tényleg bekövetkezett. Minden évre volt egy-egy megjegyzésre, egészen 7000-ig.
A bolgár jósnő halála előtt megjósolta, hogy születni fog egy kislány, akinek örökül adja látnoki képességeit. Baba Vanga azt is leszögezte, hogy a gyerek Franciaországban fog élni a családjával. A jóslata ezúttal is igaznak bizonyult.
- A képesség öröklődött
Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.
A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.
Képen: A képesség öröklődött
Húsz évvel Baba Vanga halála után egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy hétéves kislány jelent meg az édesapjával, aki azt állította, hogy a jóslat valódi volt. Kaede Uber első látomását mindössze ötéves korában látta, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Nem sokkal később ez a baljós látomás be is következett, majd több másik, hasonló eset is történt, ami a szülőket aggodalommal töltötte el. A műsorban a kislány elmesélte, hogy a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy öregasszony mondja el neki. A gyerek által leírt idős hölgy pedig tökéletesen illett a néhai vak jósasszonyra, Baba Vangára.
A hitetlenkedők miatt egy másik elképesztő összefüggéssel is szolgált a kislány.
......


Mindketten vakok
A kislány nem csak gesztusaiban hasonlít az egykori jövendőmondóra, egy ritka genetika betegségben szenved, amelynek következtében ő is elveszítette a látását születése után. Kaede mégis szerencsésnek tartja magát, mert olyan dolgokat lát álmaiban, amelyeket mások soha.
Az ifjú parafenomén szerint a legnagyobb globális probléma éveken belül az ivóvíz hiánya lesz, hat év múlva már nem lesz elég természetes ívóvíz a Földön. Azt állítja továbbá, hogy Európa meg fog remegni, hatalmas ökológiai probléma fogja sújtani. A fenyegetés nem Törökországból, vagy Szíriából jön majd, hanem Algériából - írja a török Takvim hírportál.
Forrás: femcafe.hu

*
- Rejtélyek szigete oldalon Link

- A vak jósnő szerint a magyarok lesznek az elsők, akik kapcsolatba lépnek a földönkívüliekkel.
Cikk itt olvasható Link

- Ez vár ránk 2020-ban a híres vak jósnő szerint. A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése. Lássuk, hogy a 2020-as évre milyen próféciát hagyott ránk.
Baba Vanga szerte a világon ismert jósnő, aki Nostradamushoz hasonlóan félelmetes pontossággal előre jelezte a világban bekövetkező legfőbb történéseket.
Cikk folytatása Link

- Megjósolta Putyin győzelmét a legendás vak látnok Link

- Blikk oldalon A kislány, aki megörökölte Baba Vanga látnoki képességét Link

- Elég rossz dolgokat jósolt jövőre Baba Vanga Index oldalon Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Címkék: franciaországban, összefüggéssel, jövendőmondóra, törökországból, terrortámadást, nostradamushoz, kifejlesztése, misztikusának, bekövetkezett, tanulmányozza, jövendőmondót, megjövendölte, hitetlenkedők, következtében, képességeivel, szerencsésnek, terrortámadás, gesztusaiban, jelentkeznek, bevándorlási, tévécsatorna, thaiföldihez, pontossággal, aggodalommal, megjegyzésre, történéseket, elveszítette, jósasszonyra, segítségével, következett, oroszország, eseményeket, képességeit, betegségben, térnyerését, öregasszony, szeptember 11-i, világszerte ismert, bolgár látnok, 2004-es thaiföldihez, part eltűnik, jóslat szerint, bevándorlási veszély, kontinens egészét, ehhez kapcsolódó, biológiai fegyver, áldozatok száma, ritka betegség, 2004-es cunamit, világ egyik, bolgár jósnő, francia kislány, Baba Vanga, Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Egyesült Államok, Iszlám Állam, Baba Vangát, Kaede Uber, Baba Vangára, Megjósolta Putyin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Soha ne kedvezz...  Hiányzik  Adakozás  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Popper Péter szavai  Makszim Gorkij gondolata  George Gordon Lord Byron: Inez...  Popper Péter szavai  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  képre írva  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Irgalom és ítélet  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Esti kép  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Minden harmadik...  Soha ne kedvezz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png kutya  Alázat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Minden harmadik...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Tanuld meg ezt a versemet  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Őrizkednünk kell...  Kövesd a cowboyt!  Albert Einstein gondolata  Paul David Tripp Április 21  Próbálj meg ...  Erdőn  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Png férfi  Szívem tiéd  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einsteinről  Paul David Tripp Április 19  s immár én is felragyogva, ért...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Png virág  Nagyon különös  Jó éjszakát  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Irgalom és ítélet  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte... 
Bejegyzés Címkék
szeptember 11-i, világszerte ismert, bolgár látnok, 2004-es thaiföldihez, part eltűnik, jóslat szerint, bevándorlási veszély, kontinens egészét, ehhez kapcsolódó, biológiai fegyver, áldozatok száma, ritka betegség, 2004-es cunamit, világ egyik, bolgár jósnő, francia kislány, tisztán látó, gyerek Franciaországban, jóslata ezúttal, képesség öröklődött, moszkvai tévécsatorna, hétéves kislány, jóslat valódi, közeli rokona, baljós látomás, szülőket aggodalommal, kislány elmesélte, víziók éjszaka, öregasszony mondja, gyerek által, hitetlenkedők miatt, másik elképesztő, egykori jövendőmondóra, ritka genetika, látását születése, ifjú parafenomén, legnagyobb globális, ivóvíz hiánya, török Takvim, magyarok lesznek, 2020-as évre, világon ismert, világban bekövetkező, franciaországban, összefüggéssel, jövendőmondóra, törökországból, terrortámadást, nostradamushoz, kifejlesztése, misztikusának, bekövetkezett, tanulmányozza, jövendőmondót, megjövendölte, hitetlenkedők, következtében, képességeivel, szerencsésnek, terrortámadás, gesztusaiban, jelentkeznek, bevándorlási, tévécsatorna, thaiföldihez, pontossággal, aggodalommal, megjegyzésre, történéseket, elveszítette, jósasszonyra, segítségével, következett, oroszország, eseményeket, képességeit, betegségben, térnyerését, öregasszony, tökéletesen, nostradamus, megörökölte, jövendölése, kecsegtetik, pályafutása, édesapjával, kapcsolatba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5332
  • e Hét: 40318
  • e Hónap: 73472
  • e Év: 307219
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.